Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Лесна плячка
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Life of Crime
Жанр:
Комедия, Криминален
Режисьов:
Даниел Шехтър
Участват:
Дженифър Анистън, Робърт Миано, Чарли Тан, Мос Деф, Уил Форте, Джон Хоукс, Тим Робинс, Айла Фишер, Шона Кофоед
Описание:
20 години преди Джаки Браун, Ордел Роби и Луис Гара се сприятеляват в затвора, където излежават присъди за кражба на коли. След освобождаването на Луис, на Ордел му хрумва да изнудват корумпирания строителен предприемач Франк Доусън в Детройт, който има милиони в офшорни банкови сметки.

Тук се появява Мики Доусън, красивата съпруга на Франк, която страда от скука, личностна криза и нещастен брак, докато живее в богато предградие на Детройт. Луис и Ордел решават, че ще отвлекат Мики, ще поискат един милион долара, а ако Франк реши да се обади на ченгетата, похитителите просто ще му напомнят за незаконните му далавери. Какво би могло да се обърка?

Мики е отвлечена и скрита в дома на Ричард Едгар Монк, малоумен нацистки симпатизант и откачалка на тема оръжия. Единственият проблем дотогава е, че по време на отвличането на Мики, нейният флиртаджия съсед Маршал Тейлър ги забелязва, когато отива да се пробва при Мики. Той е изправен пред моралната дилема да признае, че е искал да изневери на жена си и да даде полезна информация на полицията, или да си премълчи и да види какво ще стане с Мики (той избира второто, което създава забавна второстепенна сюжетна линия).

Но по-важното е нещо, което Мики, Луис и Ордел не знаят - Франк току-що е подал документи за развод. За капак на всичко, тук се намесва и Мелани. Тя е красивата и умна любовница на Франк на Бахамите, където той се е покрил. Тя взима нещата в свои ръце и успява да манипулира и напълно осуети изнудването. Тя пробутва на Франк идеята, че той може би не иска Мики да се върне, след като така или иначе ще има развод...

Следва невероятна поредица от двойни измами, обрати в сюжета и насилие, които могат да бъдат родени само от Елмър Ленард.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: